Meet the Team

Alex
Onderwijsverbeteraar

Als bedenker van het CO-Learning concept is hij getuige geweest van alle ontwikkelingen van Test-Correct vanaf het allereerste begin.

Carlo
Chief Tech Junkies

Eindverantwoordelijke voor de technische kant. Al vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling van de software.

Richard
Relatiemanager-Noord

Onderwijs stroomt door de aderen van Richard. Met hart en ziel zet hij zich in voor beter onderwijs. Binnen ons team verantwoordelijk voor de juiste implementatie van Test-Correct bij scholen in de noordelijke provincies.

Asad
Senior Data Entry & Contentmanager

Eindverantwoordelijke voor het aanvullen van onze contentbank met kwalitatief hoogwaardige items.

Roos
Vliegende keep

Soms heb je het geluk om Roos aan de telefoon te krijgen wanneer je ons belt. Altijd behulpzaam met een glimlach. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor ons CRM-systeem.

Elefterios
Relatiemanager-Randstad

Met een jarenlange trackrecord in de sales buiten het onderwijs, probeert hij sinds kort zijn expertise in te zetten voor het onderwijs.

Erik
Tech Junkie

Als lead-developer verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Test-Correct. Voor hem staat kwaliteit en continuïteit voorop, zonder de eindgebruiker uit het oog te verliezen.

Martin
Tech Junkie

Verantwoordelijk voor de backend en database-structuur van Test-Correct is Martin continu de volgende uitbreiding aan het inpassen binnen de volgende update van de backend software. Een bijna oneindige vicieuze cirkel die hij iedere keer weet te doorbreken door zijn doortastendheid.

Mark
Heavy Tech Junkie

Als performance specialist weet Mark als geen ander wat de invloed is van code op bepaalde hardware en omgekeerd. Met de exponenti├źle groei van gebruik van onze apps is een juiste afstelling van onze software op onze servers steeds crucialer.

Mohaiman
Ass. Data Entry & Ass. bedrijfsadministrateur

Mohaiman assisteert het contentteam in het verwerken van toetsitems op de correcte manier. Daarnaast loopt hij bij ons stage als bedrijfsadministrateur.

Bas
Bedrijfsjurist & adviseur

Verantwoordelijk voor de juridische stukken en adviseur omtrent de beveiliging van persoonsgegevens.

Edwin
Sales sidekick

Soms is het nodig om meer te begrijpen van sales. Edwin geeft salestrainingen en begeleidt soms in gesprekken met schooldirectie.

Ahlem
Junior Data Entry & Contentmanagement

Als junior is Ahlem onderdeel van het contentteam. Het contentteam is verantwoordelijk voor het aanvullen van onze contentbank met hoogwaardige toetsitems.

Danielle
Junior Data Entry & Contentmanagement

Als junior is Danielle onderdeel van het contentteam. Het contentteam is verantwoordelijk voor het aanvullen van onze contentbank met hoogwaardige toetsitems.

Mats
Junior Data Entry & Contentmanagement

Als junior is Mats onderdeel van het contentteam. Het contentteam is verantwoordelijk voor het aanvullen van onze contentbank met hoogwaardige toetsitems.

Zaib
Junior Data Entry & Contentmanagement

Als junior is Zaib onderdeel van het contentteam. Het contentteam is verantwoordelijk voor het aanvullen van onze contentbank met hoogwaardige toetsitems.