Test-Correct is hét antwoord op vele uitdagingen binnen uw school. Lees snel verder en maak de volgende stap om ook uw school tot de top te laten behoren!

De werkdruk op school verlagen, indrukwekkend makkelijk!

Plan Een Afspraak

Herkent U een of
Meerdere van onderstaande punten……

  • Docenten ervaren een te hoge werkdruk
  • Slagingspercentages kunnen hoger
  • Hardware in klaslokaal wordt nog niet optimaal benut
  • Toetsbeleid verdient de nodige aandacht

….Dan kan test-correct u helpen!

Hoge slagingspercentages

Studenten kijken elkaars werk na, onder begeleiding van de docent. Op deze manier ontstaat er via dialogisch leren een dieper inzicht in de lesstof en een hogere slagingskans.

Maak een afspraak

Digitaal toetsen met ieder device

Test-Correct verplicht studenten in een beveiligde app de toets te maken. Hierdoor behoudt de docent overzicht wat iedereen doet op zijn apparaat. Frauderen tijdens de toets wordt hierdoor een stuk moeilijker gemaakt. Onze app is te downloaden voor iOS, macOS, Windows, Android en Chromebook.

vraag een demo aan

Betere afstemming binnen vakgroepen

Vakcollega’s kunnen samen toetsen construeren. Na iedere toetsafname krijgt de vakgroep feedback op de kwaliteit van de toets. Toetsvragen kunnen met gemak gedeeld worden. Normeringen kunnen in samenspraak worden bepaald. Parallelklassen worden met elkaar vergeleken. Een eenduidig toetsbeleid implementeren is nog nooit zo makkelijk geweest!

nodig ons uit voor een gesprek

Veel minder nakijkwerk

Test-Correct biedt een reductie van méér dan 80% van al het nakijkwerk, inclusief de ópen vragen. Bestaande papieren toetsen zijn één op één over te zetten. Omdat het cloud-based is heeft de docent geen stapels nakijkwerk meer om rond te zeulen. Een tablet of laptop is voldoende.

maak een vrijblijvende afspraak

Methode onafhankelijk

Test-Correct opereert onafhankelijk van uitgeverijen en boekhandelaren. Hierdoor kan iedere toets in ons systeem geplaatst worden en vraag-items gecombineerd worden.

meer weten

AVG-proof

De afgelopen Jaren hebben wij diverse maatregelen getroffen om AVG-proof te worden. Dat hebben we voor onszelf gedaan, maar nog veel belangrijker, voor onze gebruikers. Met name privacy gevoelige informatie van studenten dienen goed beschermd te worden. Wij lopen hierin voorop omdat van het allereerste begin rekening is gehouden met beveiliging en risico analyse een vast begrip is geworden in onze organisatie.

maak een afspraak

Hoe start ik met test-correct…

1.

Afspraak maken

2.

Demo aan docenten

3.

Implementatietraject uitwerken

4.

Voorstel accepteren

Referenties