Diensten

Workshop voor beginners

Test-Correct is zo ontworpen dat het intuïtief in gebruik is. Niettemin snappen wij dat er behoefte is aan begeleiding van beginnende gebruikers. Voor scholen die starten met Test-Correct bieden wij dan ook een workshop voor beginners aan, deze kent drie bijeenkomsten, bij u op school. De bijeenkomsten hebben het karakter van gerichte instructie en “doen”, waarmee we beogen om direct aan de slag te kunnen. Als afsluiting van de eerste twee bijeenkomsten krijgen de deelnemers een opdracht mee om praktijkervaring op te doen.

Cursus voor gevorderden

Docenten die al enige tijd werken met Test-Correct hebben vaak de behoefte aan meer diepgang bij het gebruik van de CO-Learning methode. Hiervoor hebben wij de cursus voor gevorderden ontwikkeld.

In één dagdeel leren we de deelnemers de validiteit van een vraag te beoordelen, het herkennen van constructiefouten en hoe een doelgericht antwoordmodel eruit ziet. We laten de deelnemers kennis maken met de vele manieren hoe je de CO-Learning module kunt inzetten in en rond je lessen. Afsluitend leren we deelnemers hoe je optimaal gebruik kunt maken van de Learning Analytics module.

Interactieve demonstratie

Heeft u behoefte aan een interactieve demonstratie binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op en bespreek met ons de wensen en mogelijkheden. Interactieve demonstratie Heeft u behoefte aan een interactieve demonstratie binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op en bespreek met ons de wensen en mogelijkheden.